Fring - Mobiili messenger ja ilmaiset puhelut

Morangeen verrattuna Fring on monipuolinen mobiili kännykkä messenger. Morangella, java -pohjaisella messenger sovelluksella pystyi lähettämään pikaviestejä käyttäen useita eri messenger sovellusvaihtoehtoja. Fringillä voi tämän lisäksi soittaa edullisia internet- eli VoIP puheluita.

Fring on ilmainen VoIP messenger sovellus jonka avulla voit chattailla pikaviestipalveluissa ja soittaa edullisia internetpuheluita. Fringiin tarvitaan 3G kännykkä ja mobiili-internetyhteys.

Fringin avulla voit olla kännykällä yhteydessä Skype, Windows Live Messenger (MSN), ICQ, Google Talk ja Twitter ystäviisi. Voit joko pikaviestittää tai soitta kavereiden tietokoneisiin tai Fring kännyköihin. Fringin avulla voit lisäksi soittaa edullisia ulkomaanpuheluita SkypeOut:n tai SIP palveluiden kuten GizmoProjectin avulla.

mobiili messenger fring

Fringin ja muiden internetpuhelinsovellusten hinnoista on todella vaikea saada selkoa. Käsittääkseni Fringillä soittaminen toiseen Fring kännykkään tai PC:n Skypeen on ilmaista WLANia käyttäessä ja maksaa 3G verkoissa liittymäsopimuksen mukaisen datansiirron. Tavallisiin kännykkä numeroihin Fringillä voi soittaa joko normaalihintaisia GSM puheluita tai SkypeOut puheluita Skypen hinnoin. SkypeOut puheluita kannattanee soitaa siis vain ulkomaille soitettaessa.

Suurimman säästön Fring tarjoaa koville tekstiviestien kirjoittajille mobiili messenger palvelun avulla. Sen sijaan että maksaisi useita senttejä tekstareista datapaketista riippuen hinta jää todella pieneksi. Ainoa puute tekstareihin verrattuna on että messengerillä ei voi lähettää kuvia.

Lataa kännykkään Fring ja lue lisää Fring blogistaTechnorati: , , , , , , ,

0 kommenttia:

Lähetä kommentti