Mobiilimainostus - mainoksia kännykkään?

google_adsense_for_mobile

Kännykkään tupsahtavat mainokset ovat helppo vihan kohde. Kukapa nyt haluaisi jatkuvaa mainostekstiviestien tulvaa matkapuhelimeensa tai mainosbannereita täyttämään muutenkin ahdasta näyttöä nettiä selatessa.

Yahoo News raportoi että kännykkä mainostamisvälineenä on kuitenkin vielä nuori ja nopeasti kehittynyt tekniikka voi tehdä tökeröistä kahden rivin mainoksista historiaa. Nokia ja McDonalds ovat jo testanneet paikkatietoa hyödyntävää mainostusta jossa matkapuhelimesta saisi tietoa alueellisista kaupoista, palveluista ja tarjouksista.

Toiset yhtiöt kehittelevät sisältöön perustuvaa mainostusta joka on tuttua Google Adsensesta. Mitä jos seuraavassa sähköpostissasi olisi aiheeseen liittyvä mainos?

Japanissa mobiilimainostus on jo isoissa puitteissa. Viime vuonna mainostukseen käytettiin 328 us dollaria ja summan on ennustettu kasvavan yli miljardiin dollariin vuoteen 2011 mennessä. Vaikka japanilaisia on rassannut mainosten suuri määrä mobiilinettiä selatesa ovat he olleet tyytyväisiä halventuneisiin liittymämaksuihin.

Asiakkaat ovat myös tyytyväisiä paikkatietoon perustuvaan tilattuun tiedottamiseen. "Jää seuraavalla pysäkillä, tavaratalossa elektroniikka alennus"

Google beta testaa parhaillaan mobiili adsenseaTechnorati: , , , , , , ,

0 kommenttia:

Lähetä kommentti