Kännykän internetaloitussivu - PDA -linkit listattuna

Kännykkäselaimen kotisivuna on kätevää käyttää kevyttä, nopeasti aukeavaa internet tai WAP sivua jolta löytää kaikki tärkeimmät linkit. Tällaisia PDA -linnkisivuja löytyy valmiina tai voit tehdä sellaisen vaivattomasti itse.

Valmiita PDA -linkki sivuja löytyy kotosuomesta ja ulkomailta. Tero Lehdon ylläpitämä PDA -linkit sivu on varmasti Suomen tunnetuin pda -linkkisivu. Tarkasta myös 4 mobilen pda -linkit ja Matomäen mobiililinkkivalikoima.

Cantonin PDA -linkit kattavat laajan kirjon mobiilisivuja. PocketPC -lehden mobiili PDA linkkilista on kattava lista webhakemistoja ja teknologiasivuja. DownloadSquad listasi viisi näppärää mobiilialoitussivua.

Esimerkiksi Tappityn avulla saat toteutettua samankaltaisen aloitussivun kuin monille tutulla Netvibesilla. Netvibesissa ja Tappityssa on mahdollisuus mobiiliversion käyttöön. Tappityyn täytyy rekisteröityä PC:llä.

Jos jaksaa nähdä hieman vaivaa voi edellä mainituilta sivuilta poimia omat suosikkinsa ja julkaista oma mobiili-internetsivu (WAP) tai yksinkertainen HTML sivu. KännykkäLiittymän lukijoilla taitaa tällaiset mobiilikotisivut jo olla.

mobiilisivu_pda-linlitTechnorati: , , , , , , ,

0 kommenttia:

Lähetä kommentti