Matkapuhelin Hintavertailu

Kännykkää ostaessa on tärkeää saada helposti tietoa eri matkapuhelin mallien ominaisuuksista ja hinnoista. Kun itselle sopiva puhelin on löytynyt (lue Ostajan Opas - Matkapuhelin- vertailu) on aika tehdä hintavertailu eri matkapuhelin kauppojen välillä ja selvittää onko omasta kännykästä tarjousta.

Oletetaan että puhelimelta halutaan tyylikäs ulkonäkö, liukuva kuori ja tavallista 2 megapikseliä tarkempi automaattisesti tarkentava kamera, mutta joka on edullinen. Päädytään Samsungin matkapuhelin malliin Ultra Edition 10.9 (U600).

Eri kauppojen hintavertailu onnistuu kätevästi Vertaa.fi sivulla. Internet palvelu on koonnut eri kännykkä kauppojen hinnastot yhteen.

Kirjoita valitsemasi kännykän nimi hintavertailun matkapuhelin hakusanakenttään. Klikkaa vertaa ja saat eri myyjien hintatiedot halvimmasta kalleimpaan. Kauppojen nimet löytyy vasemmasta reunasta, hinta ja toimitustiedot oikealta. Hinnan lisäksi kannataa kiinnittää huomiota matkapuhelimen kokonaishintaan, joka sisältää toimituskulut ja kännykän toimitusaikaan, onko se pari päivää vai viikkoa.

Uusi puhelin saattaa kaivata uutta liittymää - lue kuinka löytyy edullinen matkapuhelin liittymä.

samsung_matkapuhelinTechnorati: , , , , , ,

0 kommenttia:

Lähetä kommentti