Matkapuhelin uutuudet - Nokia, Skype, Sony...

Kesää pidetään yleisesti hiljaisena uutisaikana, mutta kännykkä- maailmassa tapahtuu jatkuvasti. Nokia on käynyt tiukkaa taistelua Applen kanssa N95:n ja iPhonen välillä. Samsung ja Nokia julkaisivat uusia matkapuhelin- malleja ja Ericsson levittää huhua uudesta N95 kilpailijasta.

Monet matkapuhelin- mallit sisältävät GPS toiminnon jolle on nyt kehitetty sosiaalinen sovellus. Eikä kännykkäuutisetkaan välty Paris Hilton uutisilta.

Nokia ja Skype lisäsivät yhteistyötään kun yhtiöt ilmoittivat vuoden alussa ilmaisten Skype internet puheluiden olevan pian mahdollisia. Nyt tämä päivä on tullut kun Nokia N800-kämmenselaimen omistajat voivat soittaa matkapuhelinoperattoreiden ohi ilmaisia puheluita.

Nokia N800 -internet Tablet on internetin selailuun ja sähköpostin lukemiseen soveltuva malli. Kännykässä on Linux-ohjelmisto, stereoääni ja mediasoitin. Mikäli kiinnostuit käy lukemassa Nokia N800 arvostelu. CNN kertoi uutisesta.

Nokia ei jättänyt uutuus toimintojen lanseerausta tähän vaan aloitti Briteissä mobiili-tv kokeilun yhteistyössä RokTV:n kanssa. Yhtiöt tarjoavat kahta mobiili-tv pakettia Nokian E65 ja E61i malleille. Lisää Nokian mobiili tv:stä

Sony Ericsson tulee huhujen mukaan julkaisemaan uuden 5 megapixelin kamerakännykän syksyllä 2007. Sony Ericsson K850 Cyber-shot mallista odotetaan haastajaa suositulle Nokian N95 mallille.

Viiden megapikselin kuvatarkkuuden lisäksi K850:ssä on automaattinen linssinsuojus, kolme LED-lamppua videokuvaukseen, uusi mediaselain ja suurempi 2,2 tuumainen näyttö. Muita ominaisuuksia ovat mm. xenon salama, varakamera videopuheluille, stereo Bluetooth, USB, radio ja M2 muistikorttipaikka.

Kesä on täynnä yleisötapahtumia joissa eksyy helposti ystävistään. Uuden Social GPS sovelluksen avulla tiedät missä olet ja löydät vastaavaa sovellusta käyttävät ystäväsi. Matkapuhelimen tulee tukea Javaa ja olla GPS ja internet kelpoinen Lataa Social GPS täältä

Millä todennäköisyydellä saat julkkiksen käytetyn puhelinnumeron? Hyvin pienellä, mutta amerikkalaiselle opiskelijalle kävi näin. Shira Barlow ehti käyttää kännykkäliittymäänsä vain hetken kun outoja puheluita alkoi tulvia: missä on parhaat bileet, saisitko minut juhlien kutsulistaan... Paris Hiltonin puhelinliittymä

nokia_n800_skypeTechnorati: , , , , , , ,

0 kommenttia:

Lähetä kommentti