Mobiili del.icio.us - selaa kirjanmerkkejä matkapuhelimella

mobiilit_del.icio.us_kirjanmerkit

Nyt kun osaamme lisätä del.icio.us kirjanmerkit mobiilisti matkapuhelimella, kannattaa keksiä paras keino tarkastella omia kirjanmerkejä kännykällä.

Del.icio.usilla ei ole vielä jostain syystä mobiiliversiota. Tämän takia sivut aukeavat hitaammilla matkapuhelinliittymillä hitaasti ja sivujen sisältö saattaa olla sekava.

Mobilicio.us yhdistää del.icio.usin ja Google mobiilin tuottaen del.ico.us -kirjanmerkkisivustasi matkapuhelinystävällisen, kevyemmän mobiilinversion. Siirry kännykälläsi osoitteeseen http://mobilicio.us ja kirjaudu sisään del.icio.us tilillesi. Poista search filteristä mtag ja näet kaikki kirjanmerkkisi. mtag -tagi toimii oletus filtterinä jonka avulla voit nopeuttaa kirjanmerkkien selausta. Merkitse mobiilisti tarpeellisiin kirjanmerkkeihin mtag -tagi, niin sinun ei tarvitse kahlata kaikkia kirjanmerkkejä läpi löytääksesi tarvitsemasi.

Toinen vaihtoehto on käyttää Steve Rubelin mobiili del.icio.us urleja. Naputtele matkapuhelimenselaimeesi seuraavat url:it (korvaa username omallasi) tai palaa tälle sivulle matkapuhelimellasi ja käytä linkkejä, kun haluat nähdä:

Kirjanmerkit ja kuvaukset
http://del.icio.us/html/username/?extended=body&tags=no&rssbutton=no

Kirjanmerkit
http://del.icio.us/html/username/?tags=no&rssbutton=no

Kirjanmerkit ja tagit
http://del.icio.us/html/username/?&rssbutton=no

Sata kirjamerkkiä -näkymä
http://del.icio.us/html/username/?&rssbutton=no&count=100

Muista bookmarkata sivut tai joudut naputtelemaan url:it uudestaan (auts!). Mikäli vinkit olivat hyviä merkitse sivu del.icio.us tai blogispotti -suosikiksi alla olevilla napeilla.Technorati: , , , , , , ,

0 kommenttia:

Lähetä kommentti