Löydä edulliset matkapuhelin liittymät ja operaattorit

Matkapuhelinliittymiä alkaa olla jo sellainen määrä, että niitä on vaikea verrata keskenään. Seuraavien sivujen avulla se kuitenkin helpottuu.

Viestintävirasto tarjoaa tietoa edullista matkapuhelin liittymää ja operaattoria etsivälle. Virasto on julkaissut matkapuhelin liittymät - ostajan oppaan jossa käydään läpi kaikki mitä tulee huomioida kännykkä liittymää valitessa. Kytkykauppaa harkitsevan kannattaa tutustua myös 3G matkapuhelin kytkykauppaoppaaseen.

Matkapuhelin liittymä vertailu (pdf)
on Viestintäviraston kolmen kuukauden välein kokoama kännykkä liittymä hintavertailu. Viestintävirastolla on hintavertailu myös data liittymistä.

Vertaa.fi on tehnyt matkapuhelin liittymä vertailun vielä helpommaksi. GSM matkapuhelinliittymä vertailussa kirjoitetaan kuukausittainen puheminuuttien määrä, tekstiviestien määrä jne. (vanhasta liittymälaskusta voi luntata tiedot). Mikäli haluaa verrata vain laskutusliittymiä tai puhepakettiliittymiä on sekin mahdollista. Klikataan vertaa ja matkapuhelin liittymät listautuvat halvimmasta kalleimpaan. Operaattorit ja liittymät on kuvattu vasemmalla ja kuukausihinta oikealla.

Mikäli luit Viestintäviraston oppaat niin tiedät, että hinta ei ole matkapuhelin operaattoria valitessa ainoa huomioon otettava asia. Mikään ei ole ikävämpää kuin kahden tunnin jono operaattorin asiakaspalvelussa kun haluat kysyä miksi heidän matkapuhelin palvelunsa on epäkunnossa.

GSM.fi lupaa että sivuilta löytyy edullisin liittymä. GSM esittelee Soneran, Elisan, Kolumbuksen ja Saunalahden liittymät ja on jaotellut eri vaihtoehdot käyttäjäryhmittän: peruskäyttäjä, tekstailija, vapaa-ajan puhuja, suurkäyttäjä ja tiedonsiirtopalvelut. Myös GSM.fi:ssä on liittymä vertailu mutta ei yhtä toimiva kuin vertaa.fi:ssä.

Lue kuinka edullinen matkapuhelin löytyy hintavertailun avulla.

matkapuhelinoperaattoritTechnorati: , , , , , , ,

0 kommenttia:

Lähetä kommentti