Matkapuhelin kirjanmerkit - käytä mobiilia del.icio.usia

Matkapuhelimen selaimella ei ole yhtä helppoa merkata internetsivuja suosikiksi kuin koti -PC:llä. Kirjanmerkkien lisäys kyllä onnistuu, mutta sivuja hakuaisi mieluummin palata katsomaan PC:llä. Kysymys onkin, kuinka käyttää työmatkalla tehtyjä kirjanmerkkejä kotikoneella?

Sosiaaliset kirjanmerkkisivut toimivat niin matkapuhelimessa kuin tietokoneella. Voit tarkastella kirjanmerkkejäsi missä vain. Del.icio.us on näistä sivustoista suosituin. Kuinka sitten merkitä sivu kännykällä del.icio.us suosikiksi? Wapreviewella on hyvä kikka:

Luo itsellesi tili del.icio.usiin. Avaa kännykkäsi Opera Mini internetselain ja siirry osoitteeseen http://o.yeswap.com/.

Klikkaa Post to Del.icio.us -linkkiä ja näppäile # 7 (tai Valikko|Työkalut|Tallenna kirjanmerkki). Ennen kirjanmerkin tallentamista muuta kirjanmerkin nimi järkevämmäksi kuin Bookmarklet ja poista osoitteen alusta http://o.yeswap.com/?. Rastita Näytä aloitussivulla -laatikko ja tallenna kirjanmerkki.

Kun haluat lisätä matkapuhelimellasi internetsivun del.icio.us kirjanmerkkeihin paina # 2. Opera Minin kirjanmerkkisivu aukeaa. Valitse Lisää del.icio.us kirjanmerkki ja add to del.icio.us -sivu aukeaa. Sivusi otsikko ja url kentät ovat valmiiksi täytettyjä, lisää vain pari tagia ja paina save.

Nyt matkapuhelimen kirjanmerkki on sekä mobiilisti matkapuhelimella että kotitietokoneella tarkasteltavissa. Lue kuinka del.icio.us kirjanmerkkejä voi parhaiten selata matkapuhelimella.

mobiili_del.icio.us_kirjanmerkkiTechnorati: , , , , , , ,

0 kommenttia:

Lähetä kommentti