Tee ilmainen teema Nokian kännykkään

Symbian in Motion osasi kertoa että jo aiemmin esitelty teema ja soittoäänien lataussivusto Mobile9 on lisännyt palveluihinsa Nokia S60 theme creator teematyökalun. Teematyökalulla voit tehdä omista valokuvistasi ilmaisia Nokian kännykkäteemoja internetissä.

Teemojen tekeminen on helppoa. Ellet jo ole Mobile9 käyttäjä rekisteröidy sivuille. Valitse ensin listasta kännykkämallisi ja uploadaa mieleinen kuva nettityökaluun. Ensimmäistä kuvaa käytetään Aktiivisen näytön taustakuvana (desktop) ja toista kuvaa valikkojen taustalla. Voit tietenkin käyttää samaa kuvaa molempien taustana.

Kuvien lisäksi voit muokata teeman ulkonäköä vaihtamalla kelloa, tekstien väritystä ja valikon osoitinta (ks. alla). Kun olet nimennyt teemasi voit ladata sen koneellesi hiiren oikealla napilla. Mikäli olet erityisen tyytyväinen mestariteokseesi voit jakaa sen muiden Mobile9 käyttäjien kanssa uploadaamalla teemasi Mobile9 kasvavaan teema hakemistoon. Alla kokeeksi tekemäni ilmainen Nokia teema jonka nimesin luodoksi.

Tee ilmaisia teemoja Nokian kännykkäänLisää aiheesta:
Ohjeet - tee ilmaiset soittoäänet
ilmaisia teemoja KännykkäLiittymässäTechnorati: , , , , , , ,

1 kommenttia:

M. Luuri kirjoitti... 27. lokakuuta 2007 klo 8.39

Linkki toimii edelleen teematyökalu on muuttunut suljetuksi beta versioksi. Kirjaudu Mobile9:n ja kokeile linkkiä uudelleen. Javot!

Lähetä kommentti