Twango - lataa kuvat ja videot kännykästä nettiin

Nokian omistamalla Twango kuvien ja videoiden jako -sivustolla on mahdollista luoda omia kanavia ja lähettää sitten kuvat ja videot näille kanaville omilla sähköpostiosoitteilla. Kuvat ja videot sää siis ladattua nettiin helposti myös kännykällä.

Kuinka?


  1. Rekisteröidy Twangoon
    vihje: Valitsemasi Twango ID toimii käyttäjätunnuksenasi sekä osana kanaviesi URL:ia, mikä mahdollistaa hakukoneoptimoinnin.
  2. Luo kanava, klikkaa Create new channel, anna kanavalle email -osoite joka toimii myös URL:na, nimeä kanava, valitse onko kanava julkinen vai yksityinen, päätä kuka saa ladata mediaa kanavallesi, päätä kuka saa kommentoida ja lisätä tietoja kanavaasi.
  3. Lataa kanavalle sisältöä. Voit ladata kuvia, musiikkia ja videoita kaikkia vaikka samalle kanavalle. Lataaminen onnistuu tietokoneella tai kännykällä.
  4. Tietokoneella lataaminen tapahtuu kuten Youtubessa tai Flickrissä.
  5. Matkapuhelimella lataaminen onnistuu sähköpostin avulla. Vastaanottajan osoite on kanavakohtainen email -osoite (käyttäjänimi.kanava.geek@twango.com), viestin otsikko toimii median nimenä ja viesti kenttä kuvauksena. media liitetään viestiin liitteeksi.

KännykkäLiittymän mobiili mediakanava Menossa löytyy myös Twangosta ja mobiili Twangosta.

twango_lataa_videotTechnorati: , , , , , , ,

0 kommenttia:

Lähetä kommentti