Nokia N76 R - Punaista tyyliä

Nokia N76 on perus N -series kännykkä jossa on S60 3rd Edition Feature Pack 1 alusta. Toisin kuin monissa muissa S60 feature pack 1 kännyköissä N76:ssa ei ole WLAN tukea, kameran tarkkuus on vain 2 megapikseliä, mallissa ei ole sisäänrakennettua GPS tukea ja nettiyhteys ei tue uutta nopeaa HSDPA tekniikkaa.

Nokia N/& on suunniteltu ihmisille jotka haluavat keskivertoa paremman älypuhelimen joka näyttää hyvältä. Nokia N76:n ohut ulkomuoto muistuttaa Motorola RAZR:ia ja sen simpukkakuoren ulkopintaa koristaa kiiltävä sormenjälkiä keräävä peilipinta. Futuristisen näköinen sileä näppäimistö on kosketusherkkä ja tyylikäs.

Kahden megapikselin kamera on Nokian kameroissa tyypillinen. OK kuvia aurinkoisissa oloissa ja luokattomia kuvia muissa olosuhteissa. Kamerassa on LED salamavalo. Onneksi musiikkisoitin tukee yleisimpiä tiedostomuotoja (MP3, WAV, MIDI, AAC, eAAC, eAAC+, M4A ja WMA) ja kännykkään saa liitettyä tavallisen kuulokeliittimen. Puhelimessa on myös ulkoinen kaiutin ja mediasoittimia voi kontrolloida simpukkakuorta avaamatta.

Nokia N76 Nokian sivuilla ja englannin kielinen arvostelu

nokia_n76_rTechnorati: , , , , , , ,

0 kommenttia:

Lähetä kommentti