Nokia N77 - Mobiili TV taskussa

DVB-H-virittimellä varustettu multimediapuhelin Nokia N77 tuo mobiili TV:n taskuusi. Nokia N77 toimii S60 3rd edition ohjelmistoalustalla ja sillä voi katsoa DVB-H mobiili-TV-verkkoja. N77:ssä on 2,4 tuuman laajakuvanäyttö joka näyttää 16 miljoonaa väriä. Äänet voi kuunnella laitteen sisäänrakennetuista stereokaiuttimista.

Nokia kertoo lehdistötiedotteessaan:

"...Nokia N77 -multimedialaitteen erillinen televisionäppäin takaa suoran yhteyden mobiilitelevision maailmaan. Laite muistaa, mitä kanavaa olet viimeksi katsellut. Se myös muistuttaa, milloin suosikkiohjelmasi on alkamassa - pääset mukaan tapahtumiin yhdellä napin painalluksella. Ohjelmaoppaasta näet seuraavan seitsemän päivän ohjelmatiedot. Voit myös tutustua eri kanavien tarjontaan ja tilata halutessasi uusia kanavia.

Laitteen avulla saat myös äänesi kuuluville: sisäänrakennetut interaktiiviset palvelutoiminnot tekevät mahdolliseksi esimerkiksi tekstiviestiäänestykset, joilla voit vaikuttaa siihen, mikä musiikkivideo suosikkikanavallasi näytetään seuraavaksi. Voit myös milloin tahansa katsoa uudelleen televisiolähetyksen viimeisimmät kolmekymmentä sekuntia ja palata sen jälkeen lähetyksen pariin..."

Nokia N77 toimii 3G-, EDGE- ja GSM -verkoissa. Muita Nokia N77 toimintoja: kahden megapikselin kamera, sähköposti, kalenteri, tehtävälistat...

Nokia N77:n hinta liikkuu alle 500 euron.

Lue Nokia N77 tuoteseloste
Lue lisää mobiili TV:stä

nokia n77 mobiili tvTechnorati: , , , , , , ,

0 kommenttia:

Lähetä kommentti