Ostajan Opas - Matkapuhelinvertailu

Kännykkäkauppaa tehdessä tieto on kultaakin kalliimpaa. Mikäli ostaja kykenee vertailemaan matkapuhelinten hintoja ja ominaisuuksia on ostopäätöksen teko huomattavasti varmemmalla pohjalla ja uusi kännykkä juuri hänelle sopiva.

Tällainen matkapuhelinvertailu on tehty helpoksi ja vielä suomenkielellä!

"...Puhelinvertailu on matkapuhelinvertailu / kännykkävertailu, jossa voi verrata matkapuhelimia keskenään. Vertailussa ovat kaikki Suomessa myytävät matkapuhelimet. Tietolähteinä käytetään valmistajien internet-sivuja..."

Kännykkävertailuja voi tehdä pääsivulla kolmen puhelimen välillä kerrallaan. Alas aukeavista valikoista valitaan kiinnostavat kännykkämallit.

Matkapuhelimia voi vertailla myös käyttötarkoituksen perusteella. Käyttötarkoitukset on jaettu seuraaviin: peruspuhelin, videopuhelin, musiikkipuhelin, kestävä puhelin, kamerapuhelin, toimistopuhelin ja datapuhelin.

Mikäli tarvitset kamerapuhelinta, klikkaa linkkiä ja aukeaa kuvitettu luettelo josta löytyy markkinoilla olevat matkapuhelimet jotka soveltuvat juuti valokuvien ottamiseen.

Mielestäni paras kännyköiden vertailutoiminto on ominaisuushaku jossa valitaan uudelta matkapuhelimelta haluttavat toiminnot ja Puhelinvertailu listaa tulokset esim. nimen tai keskihinnan mukaan. Keskihinta on laskettu kännykkäkauppojen hinnastoista.

Kaiken kaikkiaan Puhelinvertailu on erinomainen internetpalvelu uusia kännykkämalleja vertailtaessa ja ostospäätöstä tehdessä.

Puhelinvertailun Top5 kännykkä mallia ovat:


  1. Nokia N95
  2. Nokia 6120 classic
  3. Nokia 6300
  4. Nokia N73
  5. Nokia E90 Communicator


Käy tutustumassa Puhelinvertailu

Säästä lisää rahaa ja lue kuinka löytää edulliset matkapuhelin liittymät ja operaattorit.

matkapuhelinvertailuTechnorati: , , , , , , ,

0 kommenttia:

Lähetä kommentti