Parasta RSS syötteenlukijaa etsimässä

Uuden Nokia E61i kännykän ostosta asti olen etsinyt hyvää syötteiden lukijaa. Aiemmassa Sony Ericsson 550i:ssä olin tyytyväinen Opera Minin syötteidenlukijaan. Operan lukija onkin paras tähän mennessä kokeilemistani.

Operassa erisyötteet saa järjestettyä joko päivittymis- tai aakkosjärjestykseen. Listasta näkee myös heti mitkä sivut ovat päivittyneet ja mitkä eivät.

Nokia E61i:ssä Opera on huomattavasti hitaampi kuin Nokian oma selain joten käytän mielummin Nokialaista. Mainitsin jo aiemmin että Nokian web browserin yksi merkittävä puute on syötteenlukijan alkeellisuus. Vaikka olenkin tilannut useita syötteitä, joiden tilaaminenkin on Nokian selaimessa hankalaa, päivitän (ei autopäivitystä!) ja luen niitä harvoin.

Etsin yhä hyvää ratkaisua. Widsetskään ei ole mielestäni riittävän hyvä. Sovellus on liian erillään netistä widsetsin syötteistähän puuttuu linkit alkuperäisiin juttuihin!

Väliaikaisena ratkaisuna käytän mobiili Google Readeria aloitussivuna Nokian nettiselaimessa. Mobiiliversiosta puuttuu valitettavasti Operan selkeys ja järjestys.

Oletteko löytäneet muita kokeilemisen arvoisia RSS lukijoita kännykkään?Technorati: , , , , , , ,

0 kommenttia:

Lähetä kommentti