Poimi KännykkäLiittymä Widsets widget kokoelmaasi

widsets_widget_kännykkä

KännykkäLiittymän Widsets widgetti putkahti julkiseen Widgetkirjastoon aamun tunteina. Käy nopeasti poimimassa KännykkäLiittymä Wigsetti seurattaviin widsetteihisi.

Widgets matkapuhelinsovelluksen avulla saat seurattua lempi internetsivujasi helpommin ja vielä kännykällä. Widgets päivittää sivujen tiedot syötteiden avulla ja ilmoittaa sinulle kun päivityksiä tapahtuu.

Erona tavallisiin RSS-syötteisiin en ole huomannut muuta kuin ulkonäön ja tuunaus mahdollisuuden (luetaanko syöteotsikot siniselta vai vihreältä taustalta). Widsettien katseluun ei lisäksi tarvita internetselainta.

p.s., Laiskana miehenä en jaksanut kokeilla Widsettiä ennen sen julkaisua. Widsetistä paljastui eroavaisuus syötteisiin; widsetin syöteotsikot eivät toimi linkkeinä. Tämä ominaisuus haittaa syötteiden käyttöä tiisereinä joilla voi houkutella tilaajia itsesivuille.

Toisaalta täyspitkien syötteiden julkaisu on käyttäjäystävällisempää, varsinkin mobiililukijoille, jotka säästävät syötteitä lukemalla dataliikenteessä. Päädyin muuttamaan KännykkäLiittymän syötteet kokopitkiksi. Katsotaan päivittyykö tieto Widsettiin asti.Technorati: , , , , , , ,

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti... 15. elokuuta 2007 klo 9.47

Jätä kuvat pois tuosta Widgetin feedistä. Menee osa Widgettien hyödyistä hukkaan, kun ladataan isoja kuvia ihan turhaan. Ja jos artikkelli vaatii kuvan, siitä voisi olla merkintä otsikossa. Saa olla todella mielenkiintoinen otsikko, että jaksan jotain kuvia katella puhelimen näytöltä.

isb kirjoitti... 15. elokuuta 2007 klo 17.09

Olen plärännyt widsettejä nyt muutaman päivän duunimatkoilla. Sovellus on todella käyttäjäystävällinen, näppärä käyttää ja ennen kaikkea nopea.

Tuunaus on joutava ominaisuus mutta immeiset tuntuu tykkäävän siitäkin mahdollisuudesta.

En ole vielä keksinyt yhtään syytä miksi internetsivun tai blogin kirjoittajan kannattaisi tarjota widsettiä. Syötteiden ideahan on tarjota lukijoille vaivaton mahdollisuus väijyä mielenkiintoisia aiheita ja siirtyä syötteen linkin kautta lukemaan koko juttu itse sivulle. Kaikki ovat tyytyväisiä niin lukija kuin lisää kävijöitä saava kirjoittaja.

Widseteillä kirjoittaja menettää kävijöitä ($$). En nimittäin usko että kovin moni jaksaa widsetillä bookmarkata tai sähköpostailla itselleen mielenkiintoisia juttuja. Ehkä olen väärässä?

Onko joku keksinyt jotain tekijäystävällistä widseteissä?

isb kirjoitti... 16. elokuuta 2007 klo 16.35

Vielä noista Widsets kuvista. Saat kytkettyä kuvienlatauksen pois päältä valitsemalla päävalikossa haluamasi widsetin kohdalla options-->settings-->show pictures--> no

Lähetä kommentti