Yksi kännykkä kaksi liittymää / SIM -korttia

Monet joutuvat tai haluavat käyttää kahta eri liittymää mutta eivät jaksa kantaa mukana kahta kännykkää tai jatkuvasti vaihtaa SIM -korttia. Harva haluaa vastata työpuheluihin työajan jälkeen ja paljon matkustavat ovat kyllästyneitä jatkuvaan liittymän vaihtoon.

Kakkoskännykästä ja SIM -kortin vaihtelusta pääsee eroon kahdella tavalla, joko ostamalla SIM korttiadapterin (dual SIM card adapter) tai kysymällä operaattorilta onko SIM kortille mahdollista lisätä toista numeroa.

Edullinen SIM-korttiadapteri mahdollistaa kahden SIM kortin samanaikaisen käytön kännykässä. Aktiivista liittymää voi vaihtaa numeroyhdistelmillä matkapuhelinta sammuttamatta.

SIM kortti on pieni muovikelmunpala jossa on tietokonesiru. SIM-kortit kiinnitetään adapterin tarrapintaan ja yhdistelmä asetetaan ohjeiden mukaan kännykän sisään.

Suomessa SIM korttiadaptereita myy ainakin Innostore, mutta voihan tuon tarvittaessa tilata ulkomailtakin.

"...Sovitin on yleismallinen ja koska se ei vie enemmän tilaa kuin normaali SIM-kortti, se toimii kaikissa puhelinmalleissa...Tekemällä soitonsiirrot liittymien kesken, kun liittymä ei ole verkossa, voit vastaanottaa puheluita kummastakin liittymästä..."

kaksi_liittymää_kännykkäänTechnorati: , , , , , , ,

0 kommenttia:

Lähetä kommentti