Nokian Internet Tablet N810 - QWERTY, Mozilla, Skype, videot...

Tietokonelehti ensitestasi Nokian uuden Internet Tablet N810:n. Uusi malli ei ole matkapuhelin vaan mobiililaite joka käy web-selaimeksi, pikaviestimeksi, nettiradioksi, ip-puheluihin ja videopuheluihin sekä gps-navigointiin sisäänrakennetun gps:n avulla. Kauppoihin N810 saapuu marraskuussa.

Suurimpina eroina aiempiin Internet Tabletteihin on QWERTY näppäimistö mikä helpottaa netin ja sähköpostin käyttöä sekä pienempi koko. Laitteella voi soittaa Skype puheluita ja siinä on Mozillan nettiselain. Muita herkkuja:
- 4.13”, 800x480 näyttö
- WiFi
- BlueTooth
- Linux OS
- Flash 9
- 10GB muistia (optional)
- n. 450 euroa
- kuvia

Itse en selvästikään kuulu laitteen kohderyhmään sillä minulla on vain kaksi taskua. Toisessa on avaimet ja toisessa kännykkä. En viitsi ostaa käsilaukkua nettiselainta varten.

Tietoja Koneesta - Ensitesti: Nokia N810 Internet Tablet
Tietokone - Nokia julkisti uuden Linux-nettipäätteenTechnorati: , , , , , , ,

2 kommenttia:

AKSELI kirjoitti... 18. lokakuuta 2007 klo 6.56

pidin itsekin tuota tablea turhana välineenä. nyt olen kyllä alkanut harkita sen hankkimista yöpöydälle. Syy moiseen on nettiradio, olen katsellut wlan-radioita makkariin, tämä voisi lisäkaittimilla varustettuna olla hyvä ja monipuolinen vaihtoehto.

Anonyymi kirjoitti... 19. lokakuuta 2007 klo 14.08

Tuo gps ominaisuushan tekee siitä täydellisen kilpailijan autonavigaattorille. Ja samalla vehkeellä pääsee siedettävästi vielä nettiinkin.

Lähetä kommentti