Maxroam - Halvat ulkomaanpuhelut

Maxroam ulkomaanpuhelupalvelulla on mahdollista säästää huomattavia summia rahaa ulkomaanpuheluissa. Esimerkiksi Suomesta Isa-Britanniaan soitettaessa minuuttitaksa on 30% halvempi kuin EU:n virallinen roaming -hinta (0,6 eur.). Ei ihme että Maxroamin edullisista hinnoista kohistaan.

Maxroam myy internetissä prepaid sim -kortteja joille voi ladata Skype-out tilin tapaan rahaa. Saat liittyessäsi yhden ilmaisen puhelinnumeron ja voit myöhemmin lisätä paikallisia puhelin numeroita 50 erimaasta. Ajatellaan että matkustat usein Lontooseen, Berliiniin ja Rion. Voit hankkia Maxroam sim -kortille kaikkien maiden paikallisnumeron ja siirtää puhelut kulloiseenkin numeroon.

Maxroam toimii internetin kautta ja äänen laatu on tyypillinen VOIP puheluille, hieman tukkoinen mutta ymmärrettävä ja edullinen. Puheluiden yhdistämiseen menee 20 sekunttia jonka jälkeen kuuluu "Connecting your call" ja ystäväsi vastaus.

Reilulla 40 dollarilla voit ottaa käyttöön rajattomat WLAN / Wi-Fi puhelut. Voit soittaa ulkomaanpuheluita kiinteään kuukausihintaan WLAN hotspoteista.

Käy tutustumassa Maxroamiin ja soita halvat ulkomaanpuhelutTechnorati: , , , , , , ,

5 kommenttia:

Akseli kirjoitti... 2. lokakuuta 2007 klo 17.24

Ei tuo nyt niin halvalta vaikuta? Googlella löytyy www.99555.fi-sivusto jossa UKhon soiton minuuttihinta on 0,09 euroa(+ pvm tai mpm).
maxroamin hinnasto kertoo hinnaksi 0,36 e?!!? Onko jotakin mitä en ymmärrä?

Anonyymi kirjoitti... 2. lokakuuta 2007 klo 21.50

Kiitos kommentista Akseli. Toi 99555 vaikuttaa mielenkiintoiselta palvelulta. Oletko ehtinyt kokeilla? Täytyy varmaan kokeilla ensi ulkomaanpuhelun kanssa. Tuntuu palveluna yksinkertaisemmalta kuin Maxroam.

Maxroamissa mua kiinnosti eniten nuo WLAN puhelut kiinteään hintaan. Olen odotellut palvelua jossa voisi soittaa ilmaisia nettipuheluita käyttäjäystävällisesti normaaleihin kännyköihin.

Joku tietänee hyvän ja ilmaisen keinon soittaa VOIP puheluita ilman Maxroamiakin, vai?

Anonyymi kirjoitti... 2. lokakuuta 2007 klo 22.05

Vielä noista VOIP puheluista.

Fring on ainoa jolla olen internetpuheluita kännykällä yrittänyt. Sovellushan tukee Skypeä. Skype taas vaatii etukäteis sumplimista milloin soittaa, eikä ole tarpeeksi käyttäjä ystävällinen.

Tero on kokeillut myös Gizmoa josta mainitsi seuraavaa:

"Vaatimuksena ilmaisille puheluille on se, että molemmat ovat samassa internet-puhelujärjestelmässä ja vielä yhtäaikaisesti verkossa. Ilmaiset puhelut vaativat siis sumplimista. Lisäksi käyttäjällä on oltava kiinteähintainen datapaketti tai jokin WLAN käytettävissä, yleensä kotona tai töissä."

Hankalaa.

Ehkä kokeilen vielä Truphonea joka tarjoaa kännykällä soitettaessa n. 0,2 eur. hintaisia ulkomaanpuheluita.

Akseli kirjoitti... 3. lokakuuta 2007 klo 20.29

olen kokeillut tuota 99555 numeroa, taitaa kulkea myös osin netissä, ainaskin siitä päätellen kun tekstari ei sillä etuliitteellä kulje perille asti.

"ILMAISIA" puheluja puhun kännykällä skypeen kaverille ulkomaille. Hän on ostanut skypeltä pienellä rahalla suomalaisen numeron, johon soittamalla puhelu yhdistyy hänen skypeen tai jos siitä on tehty eteenpäin soitonsiirto niin suoraan kännyyn.

Näin toimien soitto ulkomaille ei maksa yhtään mitään koska puhepaketti sisältää 3000 minuuttia kotimaanpuheluita :-)

Anonyymi kirjoitti... 3. lokakuuta 2007 klo 20.39

Vau! Onko kyseessä siis kaverisi Skype puhepaketti? Eipä tuo taitaisi maksaa paljoa ilman tarjouspakettiakaan.

Kiitos vinkistä!

Lähetä kommentti