GPS -navigointi matkapuhelimella - Lataa Nokia Maps 2.0 beta

Nokia julkaisi helmikuussa uuden beta version Nokia Maps GPS navigointi sovelluksestaan. Sovelluksen käyttöliittymää on selkeytetty ja reititystä parannettu.

Nokia Maps 2.0 perustuu ilmaisiin Nokialta ladattaviin karttoihin ja lisämaksusta myytävään navigointiin ja reitinsuunnitteluun. Suomessa Nokian kännykällä navigoiva joutuu maksamaan kuukauden navigointioikeudesta 8 euroa ja vuodesta 60 euroa. Nämä hinnat koskevat autonavigaattoria (autonavigointi demovideo).

Uutena ominaisuutena on kävely-asetus, jonka käyttöliittymä on hieman erilainen kuin ajoasetuksissa. Kartalle jälkeesi ilmestyy leivän murusia liikkuessasi eteenpäin, mikä helpottaa suunnan hahmottamista. Kävelynavigointi maksaa 4 euroa kuussa erikseen ostettuna. Katso demovideo alla.

Nokia Maps 2.0 sisältää lisäksi 200 kaupungin satelliittikartat joita voi käyttää myös kartta-sateliitti-hybrideinä. Kuten kaikki Google Mapsia käyttäneet tietävät sateliitti kuvilla ei voi tehdä muuta kuin ihastella.

Hakutoimintoakin on paranneltu lisäämällä kategoriat ja mahdollisuus tallentaa suosikkipaikkojaan. Nokia Mapsin uudessa versiossa on lisäksi online liikennetiedotetuki.

Nokia Maps 2.0 Beta pidetään yleisesti riittävän tarkkana, riittävän hyvänä ja riittävän halpana jotta erillisten gps autonavigaattorien hankinnalta vältytään.

Käy lataamassa Nokia Maps 2.0 Beta

Nokia Maps 2.0 walk mode demo

0 kommenttia:

Lähetä kommentti