Kuuntele Nettiradioita Nokialla - ilmainen Mundu Radio

Kännykästä kuuluu löytyä radio. Monissa malleissa on vakiona FM -radio jota kuunnellekseen joutuu käyttämään kuulokkeita (Kuulokejohto toimii antennina). Jostain syystä monista kalliimmista matkapuhelinmalleista puuttuu radio. Näin myös omasta Nokia E sarjalaisestani.

Kotona en jaksa nykyään rakennella mp3 soittolistoja vaan kuuntelen fiiliksiin sopivaa nettiradiota. Nyt voin tehdä niin myös kännykällä.

Mundu Radio Beta on toistaiseksi ilmainen nettiradiosovellus joka toimii Nokian Symbian, Windows Mobile ja Palm OS kännyköissä. Mundu Radion käyttö on helppoa. Lataa ilmainen sovellus ja luo käyttäjätili jonka kautta voit lisäillä kännykän sovellukseen uusia nettiradiokanavia.

Sovelluksessa on valmiiksi asennettuna 50 nettiradiokanavaa mutta voit lisäillä kanavia mielin määrin kunhan kanavat tarjoavat mp3 streamin ja sopivan bittinopeuden kännykällesi. Itse en ole saanut esim. Radio Helsinkiä ja Bassoa toimimaan vaikka useat valmiiksi asennetut kanavat toimivat.

Kokeile ja kuuntele ilmaisia nettiradioita vaikka ilman kuulokkeita.

Mundu Radio - Ilmainen nettiradio sovellus kännykkäänTechnorati: , , , , , , ,

2 kommenttia:

Akseli kirjoitti... 5. marraskuuta 2007 klo 20.54

makeen oloinen palvelu. jonkinasteisena radiofriikkinä olen tätä "odottanut"
E90seen sen sain ladattua ja toimimaan kertaheitolla. Mutta stationeita on vain yksi, classical. En saa millään ilveellä palvelua updeittaamaan haluamiani kanavia soittolistastani!?!?!?!

Anonyymi kirjoitti... 6. marraskuuta 2007 klo 15.01

Kokeile toimiiko Virtual Radio paremmin

Lähetä kommentti