Twibble - Pätevä mobiili Twitter sovellus Nokian kännyköihin

Jaikun käyttäjät ovat tottuneet palvelun hyvään mobiilikäytettävyyteen sekä mobiilisivulla, että Jaikun S60 sovelluksessa. Twitterin käyttäjät ovat kateellisia.

Twitterin käyttäjät ovat joutuneet lopettamaan sen vähäisenkin keskustelun jota Twitterissä voi käydä lähtiessään tietokoneensa edestä. Twitter menettääkin paljon kiinnostavuudestaan jos vastaus kysymykseen "what are you doing?" on aina "istun koneen edessä".

Twitterillä on toki mobiilisivu, mutta siellä ei voi vastata tuttujen tweetteihin, kuten Jaikussa.

Toiminnot

Twibble tekee Twitteristä mobiilin Nokian käyttäjille Twibble on S60 java aplikaatio, jonka avulla voit lukea, päivittää, vastata, merkata suosikeiksi  ja lähettää yksityisviestejä tai tekstareita ja lisätä ystäviä tällä mobiili-Twitterillä.

Asetuksista voi säätää kuinka usein Twibble hakee päivitykset. Sovellus hakee vain uudet tweetit jotta datan siirto pysyy minimissä. Tweettien sisältämät linkit toimivat myös Twibblessä.

Paikkatietoa

Jaikun mobiili clientti määrittelee sijaintisi GSM-tukiasemien avulla. Twibblessä sijainnin voi ilmoittaa joko manuaalisesti tai GPS:n avulla. GPS tiedoista on saatavilla syöte joka näyttää sinun ja ystäviesi sijainnin Google Earthissa tai Twibblen desktop sovelluksessa. Voit siis näyttää Twitter syötteesi myös omassa blogissasi. Ystävän sijainnin voi tarkastaa myös mobiilisti valitsemalla valikosta "nimi in map".

Lataa mobiili Twitter S60 sovellus ilmaiseksi

tai mobiilisti täältä: http://m.twibble.de

0 kommenttia:

Lähetä kommentti